Windsurf introductieles 2,5 uur  € 45,-

Maak in 2,5 uur tijd kennis met het windsurfen en leer de basisvaardigheden van het windsurfen onder begeleiding van enthousiaste en CWO gecertificeerde instructeurs. Deze introductieles is voor iedereen vanaf 8 jaar.

Bij al onze lessen is het gebruik van het windsurfmateriaal, wetsuit, drijfvest inbegrepen. Je hoeft zelf alleen maar je zwemspullen mee te nemen en (water of gym) schoenen die nat mogen worden. We verwachten wel dat je kunt zwemmen op z’n minst op niveau A.

Lesdata

Vanaf mei t/m september wordt deze cursus iedere zondagochtend georganiseerd. De lessen gaan door bij minimaal 2 deelnemers. Meld je aan voor deze cursus

Lestijden

Ochtend: 10:00 uur – 12.30 uur

Belangrijk:

Om op tijd te kunnen beginnen, is het belangrijk dat je ca 15 minuten voor aanvang van de les je meld bij één van de instructeurs  Omkleden kan in de kleedkamers van de windsurfcentrum en na afloop van de les kun je douchen.

Maximaal aantal personen per groep

In onze groepen nemen maximaal 6 personen tegelijk deel aan de lessen. Hierdoor kunnen we iedereen voldoende aandacht geven om het windsurfen goed onder de knie te krijgen.

Annulering lessen

In principe gaan de windsurflessen altijd door. Wij hebben ook geschikt materiaal om met hardere wind goed te leren windsurfen. Mochten er onverantwoorde weersvoorspellingen gedaan worden dan zullen wij de les de avond vóór de les (rond 18:00 uur) annuleren en een bericht per SMS of e-mail sturen. In die gevallen wordt de geannuleerde les uiteraard op een ander tijdstip ingehaald.

Locatie

De lessen vinden plaats in Almere Haven bij Windsurfcentrum Almere.
Het adres is: Gooimeerdijk West, Surfstrand Haven 2, 1353 CT Almere Haven. Telefoonnummer: 036-5408425.

Opzet van deze instroductieles van 2,5 uur is als volgt;

  • Je krijgt uitleg over de wind(-richtingen)
  • Je leert hoe je surfplank te dragen
  • Je krijgt Instructie op een speciaal ontwikkelde simulator, om snel de basis onder de knie te krijgen
  • Het grootste gedeelte van de lessen vindt natuurlijk plaats op het water, waarbij je leert;
    • Weg te surfen
    • Overstag gaan
    • Gijpen

De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. De instructeur gaat samen met je het water op en begeleidt je ook op het water. Het dragen van een drijfvest is verplicht tijdens de lessen.

Het gebruik van het windsurfmateriaal, wetsuit, drijfvest is inbegrepen in de prijs.

 

Onze belofte

✔ Gegarandeerd windsurfen
✔ Gekwalificeerde trainers
✔ Niet goed, geld terug
✔ Snel & goed leren surfen
✔ Persoonlijk advies

Betaalmethoden

logo betaalmethoden

Boek nu een windsurfcursus online