Windsurfles &-trainingen

Windsurflessen & -trainingen

Windsurfcentrum Almere Centraal bestaat uit één van de meest actieve windsurfvereniging van Nederland en een aparte tak dat korte windsurflessen verzorgd gericht op mensen die geen behoefte hebben om lid te worden van de vereniging. Er wordt lesgegeven door enthousiaste en gecertificeerde instructeurs. 

 

Windsurflessen van de vereniging (lidmaatschap vereist)

Vind je het leuk om te leren windsurfen in verenigingsverband en les te krijgen van enthousiaste CWO gecertificeerde instructeurs? In het seizoen (april t/m oktober) organiseert de vereniging elke dinsdag, woensdag, donderdagavond en zaterdagochtend windsurflessen voor leden. 

Wekelijkse verenigingslessen. Zomer en winter

Windsurflessen worden gegeven op het niveau van CWO 1 t/m 3 voor volwassenen, studenten en kinderen. In de winter kun je als lid meedoen aan een uniek indoor winterprogramma volgen, dat gebaseerd is op het het bewezen ASM (Athletic Skills Model). Lees alle informatie over de verenigingslessen en lesdagen en de contributie op het verenigingsgedeelte van de website en meld je aan als nieuw lid van de vereniging.

Korte Windsurfcursussen Windsurfcentrum Almere

Wil je wel graag leren windsurfen of wil je je techniek verbeteren, maar heb je geen behoefte om lid te worden van de vereniging? Dat kan ook. Het windsurfcentrum Almere Centraal werkt met CWO gecertificeerde instructeurs die je tijdens korte cursussen snel en effectief de fijne kneepjes van het windsurfen bijbrengen. Bekijk hieronder ons aanbod korte windsurflessen of windsurftrainingen.

Leren windsurfen voor volwassenen

We hebben een uitgekiend aanbod aan beginnerslessen. Bij de windsurflessen voor volwassenen (vanaf 14 jaar) geven wij garantie dat je aan het einde van de les of lessen zelfstandig kunt surfen. Je wordt begeleid door enthousiaste en CWO gecertificeerde instructeurs. Klik op de cursus hieronder voor meer informatie, bekijk de cursusdata en boek direct!

Volwassenen # dagen # uur p.d Bedrag
Beginners volwassenen 4 x 2,5 uur 4 2,5 € 175
Follow up windsurfles volwassenen 4 uur 1 4 € 90

Leren windsurfen voor kinderen

Spelenderwijs leren windsurfen staat centraal bij de speciaal ontwikkelde windsurflessen voor kinderen. Omdat kinderen zich minder lang kunnen concentreren en sneller moe worden zijn deze dag en weeklessen korter dan voor volwassenen. Wij hebben windsurfmateriaal dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen vanaf 8 jaar. Klik op de cursus hieronder voor meer informatie, bekijk de cursusdata en boek direct!

Kinderen # dagen # uur p.d Bedrag
Beginners kinderen 4 x 2 uur 4 2 € 140
Beginners kinderen 1 x 3,5 uur 1 3,5 € 75

Introductieles & privéles

Wil je eerst ervaren of windsurfen je wel wat lijkt of wil je 1 op 1 werken aan je techniek. Dan bieden wij je de mogelijkheid om een losse les te boeken. Klik op de cursus hieronder voor meer informatie, bekijk de cursusdata en boek direct!

Losse lessen # dagen # uur p.d Bedrag
Introductieles windsurfen 1 2,5 € 45
Priveles (max 2 personen) 1 1,5 € 80

Slalomtraining (advanced niveau)

Kun je planeren, trapezevaren en wil je je slalomskills verder ontwikkelen? Dan is de advanced slalomtraining echt iets voor jou! Op afroep (o.b.v. de windverwachtingen) krijg je op iedere zaterdagmiddag effectieve trainingen in slalomsurfen, met maximaal 6 deelnemers. Deze training worden door Marco Boone verzorgd. Een CWO gecertificeerde instructeur met ruim 15 jaar wedstrijdervaring. Klik op de cursus hieronder voor meer informatie, cursusdata en boek direct!

Training # uur p.d Bedrag per keer
Slalomtraining  PRO 3 € 40

Windfoilcursussen

Wil je leren windfoilen en ervaren hoe het is om bijna 1 meter boven het water te zweven? Op de website www.windfoilen.nl vind je een overzicht van alle windfoil cursussen en via deze website kun je ook windfoilmateriaal huren en testenKlik op de cursus hieronder voor meer informatie, bekijk de cursusdata en boek direct!

Windfoilcursussen Prijs
Introductieles á 2,5 uur € 75,-
4 dagdelen á  2,5 uur € 195,-
1 hele dag á 7 uur (incl. lunch) € 185,-
Priveles (1,5 uur) excl materiaal  € 80,-

Groepslessen

Organiseer je een groepsuitje, een verjaardagsfeestje en wil je met  een hele groep gaan windsurfen? Wij maken graag een op maat gemaakt voorstel al dan niet in combinatie met een heerlijke lunch, diner of BBQ in ons restaurant met terras.  Groepsarrangementen zijn te boeken vanaf  6 of meer personen. Voor meer informatie of vrijblijvende offerte stuur ons een mail.

Wanneer start welke cursus?

Zaterdagochtend Training Prijs
10:00 – 12:30 Windfoilen 4 x 2,5 uur (start 1e zaterdag v.d. maand) € 195
10:00 – 12:30 Windfoil introductieles 2,5 uur € 75
10:00 – 12:00 Kids 4 x 2 uur (start 1e zaterdag v.d. maand) € 140
Zaterdagmiddag  Training  Prijs
13:00 – 16:00 Slalomtraining € 40 per training
13:00 – 16:30 Kids basiscursus 3,5 uur € 75,-
13:00 – 15:30 Volwassenen 4 x 2,5 uur (start 1e zaterdag v.d. maand) € 175
Zondag   Training  Prijs
10:00 – 12:30 Introductieles windsurfen (volwassenen + kids) € 45
10:00 – 17:00 Windfoil dagcursus incl lunch € 185
13:00 – 17:00 Follow up windsurfles volwassenen 4 uur € 90
Priveles  Training  Prijs
in overleg Minimaal 1,5 uur per les en maximaal 2 personen windsurfen € 80,-
in overleg Minimaal 1,5 uur per les en maximaal 2 personen windfoil € 80,-

Leer windsurfen en meld je nu aan