Groepen

Sportieve groepsuitjes en feesten

Ben je op zoek naar een gezellig en sportief dagje uit met windsurfen, suppen en eten met familie, vrienden of collega’s? Wij maken graag een op maat gemaakt voorstel om van je feestje, teamuitje of vrijgezellenfeest iets onvergetelijks te maken. Lees verder en laat je inspireren

Groeps & bedrijfsuitje windsurfen

Een onvergetelijk groeps- of bedrijfsuitje organiseren? Bij Windsurfcentrum Almere geniet je van sportieve en toegankelijke activiteiten.
Windsurfen lukt iedereen binnen een paar uur, onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs. Wil je liever een SUP (Stand up paddling) clinic? Dat kunnen we ook organiseren!  In ons restaurant kun je vervolgens onder het genot van een hapje en een drankje even uitblazen. Alle watersportactiviteiten zijn inclusief materialen en instructie. 

We denken graag met je mee om een voor jou zo optimaal mogelijk programma samen te stellen. Bij Windsurfcentrum Almere kan je terecht met groepen tot 80 personen.

Kinderfeestje Windsurfen

Kom bij Windsurfcentrum Almere je kinderfeestje vieren. Beleef met je vriendjes de vetste verjaardag . Windsurfen, Stand up paddling en  Welke spannende watersport kies jij? Bekijk hieronder de prijzen voor een dagje uit bij Windsurfcentrum Almere. 

Leer de basis van het windsurfen in deze gave clinic.  De clinic bestaat uit een instructie en vrij surfen en is inclusief al het materiaal en gebruik van wetsuit + schoentjes. Half uur instructie en een half uur vrij surfen onder begeleiding.

Feestprijs € 14.95 p.p.

Neem contact met ons en we maken graag een op maat gemaakt voorstel

Informatie aanvragen